Thursday, May 21, 2020

Οδηγίες για τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας

ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού για αθλητές/τριες, αθλούμενους/ες και τεχνικό προσωπικό  συμπληρώνεται από τους ιδίους με τη βοήθεια του ιατρού με ειδικότητα γενικού ιατρού, παιδίατρου, παθολόγου, καρδιολόγου, πνευμονολόγου και συναφών παθολογικών ειδικοτήτων.  
2. Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού παραμένει στην κατοχή του ιατρού και φυλάσσεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 
3. Ο ιατρός μετά την κλινική εξέταση και τη συμπλήρωση του εντύπου του ιατρικού ιστορικού και εφόσον κρίνει ότι δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, συμπληρώνει το έντυπο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης η οποία επιτρέπει στον αθλητή/τρια να ξεκινήσει προπονήσεις πρέπει να επιδειχθεί στην ομάδα.
4. Στην επανέναρξη των προπονήσεων και κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλητές/αθλήτριες προσκομίζουν τη σχετική ιατρική βεβαίωση. 
5. Οι αθλήτριες και οι αθλητές ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ εκτυπώνουν τα έντυπα που περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες(5 φωτογραφίες) τα συμπληρώνουν,τα προσκομίζουν στον ιατρό στη συνέχεια, αφού έχουν εκτυπώσει το έγγραφο με τίτλο "Ιατρική Βεβαίωση" και ο ιατρός κρίνει  ότι δεν απαιτείται περαιτέρω έλεγχος, συμπληρώνει το έντυπο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης η οποία επιτρέπει στον αθλητή/τρια να ξεκινήσει προπονήσεις 
6. Αθλήτριες και αθλητές ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ εκτυπώνουν το έντυπο με τίτλο "Ιατρικό-ιστορικό αθλούμενου-ης" και ακολουθούν την ίδια διαδικασία με την παράγραφο 5.
6. Διευκρινίζεται ότι η σχετική ιατρική βεβαίωση εκδίδεται και προσκομίζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στον αθλητισμό και την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας σε ασφαλείς συνθήκες.

ΕΓΓΡΑΦΑ

Ιατρική Βεβαίωση

Ιατρικό ιστορικού αθλούμενου_ης







No comments:

Post a Comment