Tuesday, March 10, 2020

Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι του τμήματος πετοσφαίρισης του Σ.Α. Πειραματικού Σ.Π.Θ σας ενημερώνουμε πως με βάση την απόφαση της κυβέρνησης  για την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, πανεπιστημίων και φροντιστηρίων για την αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού καθώς και των ανακοινώσεων της Ε.Ο.Πε και της Ε.Πε.Σ.Θ σας ανακοινώνουμε τα εξής:

1.  Tην αναστολή λειτουργίας όλων των Ακαδημιών του Συλλόγου μας(τμήματα μίνι 1 και 2) από αύριο μέχρι και την Κυριακή 22/3/2020.
2. Τα αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων 1,2,3,Γυναικών και Ανδρών θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι νεοτέρας 3. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των εν λόγω τμημάτων θα παρευρίσκονται στο γήπεδο μόνοι οι αθλητές/τριες και ο/η προπονητής/τρια 4. Πριν την είσοδο των αθλητριών/των στο γήπεδο θα υπάρχει ειδικό αντισηπτικό για χρήση 5.Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ανά 15 λεπτά οι αθλητές/τριες θα απολυμαίνουν τα χέρια τους 6.Στο τέλος της προπόνησης θα συμβαίνει το ίδιο
  Η πρόληψη είναι προτιμότερη από την θεραπεία, ευελπιστούμε στην συμπαράσταση και τη στήριξη όλων σας για την προαγωγή της υγείας στη χώρα μας αυτή την κρίσιμη στιγμή με υπομονή και υπευθυνότητα.

No comments:

Post a Comment