Monday, June 18, 2018

Ολοκληρώθηκε το 2ο ετήσιο τουρνουά κορασίδων του συλλόγου μας






Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο ετήσιο τουρνουά κορασίδων με πανελλήνια συμμετοχή που διοργάνωσε ο σύλλογος μας μαζί με το σύλλογο του ΒΑΟ στο γήπεδο του ΒΑΟ το διήμερο 16-17/6/2018 υπό την αιγίδα της Ε.Πε.Σ.Θ. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας και συμμετείχαν 4 ομάδες, το Πειραματικό,ο Β.Α.Ο,ο Παναθηναικός και ο Αίας Κιλκίς. Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:




B.A.O-Αίας Κιλκίς 0-3

Πειραματικό-Παναθηναικός 3-0

ενώ τη δεύτερη ημέρα στο μικρό τελικό η ομάδα του Παναθηναικού επικράτησε με 3-1 σετ του ΒΑΟ και ο Αίας Κιλκίς επικράτησε με 3-2 σετ του συλλόγου μας. Οι προπονητές των 4 ομάδων και οι προπονητές που παρευρέθηκαν στο γήπεδο ανέδειξαν ως MVP της διοργάνωσης την Καντίδου Δέσποινα του Αίαντα Κιλκίς.


Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Σύλλογος Συνδρόμου Down με τις μαζορέτες τους παρουσίασαν στο κοινό τις χορευτικές τους ικανότητες καθοδηγούμενες από την γυμνάστρια τους Σοφία εντυπωσιάζοντας το κοινό. 


Ο σύλλογος μας απένειμε πλακέτα στην προπονήτρια του Παναθηναϊκού Λία Μήτση για την προσφορά της στο Ελληνικό Βόλεϊ


Και τις δύο ημέρες των αγώνων το Κλειστό Γυμναστήριο του Β.Α.Ο ήταν γεμάτο από θεατές οι οποίοι και υποστήριξαν ένθερμα το σκοπό του συγκεκριμένου τουρνουά. 

Ευχαριστούμε πολύ την Εθελοντική Διασωστική ομάδα ΟΦΚΑΘ, τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Βασιλειάδη με το επιτελείο του, την Βασιλεία Βασιλειάδου για τις υπέροχες φωτογραφίες, την ΕΡΤ 3 για την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά και φυσικά τους χορηγούς μας και υποστηρικτές μας:



ΕΛΤΑ Courier Ωραιοκάστρου-Σίνδου

LETTERPHONE S.A
ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ
                    ANADOMISIS
                                      ΒΙΚΟΣ Α.Ε

                                          VOLLEYSTORE 
                                      HONDOS CENTER
                                      FAIR PLAY 96,1

                                      Tf Image Creation






 












 













No comments:

Post a Comment