Tuesday, May 30, 2017

Ημέρα βράβευσης και φιλικο β' παγκορασίδων με Περσέα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισαν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά οι β' παγκορασίδες του Συλλόγου μας καθώς γιόρτασαν και διασκέδασαν δίνοντας το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι για εφέτος με αντίπαλο την ομάδα του Περσέα. Σε μία ειδική ημέρα πουδιοργάνωσε ο Σύλλογός μας, οι αθλήτριες μας αγωνίστηκαν υπό την ένθερμη υποστήριξη των α' παγκορασίδων του Συλλόγου μας, των τμημάτων μίνι,των γονιών τους και της διοίκησης του Συλλόγου μας και έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό επικρατώντας με 3-0 σετ της ομάδας του Περσέα. Στο τέλος, τα κορίτσια μας ευχαρίστησαν τις μικρές αθλήτριες του Περσέα για τη συμμετοχή τους στη γιορτή δίνοντας τους τριαντάφυλλα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί φιλίες!!!









Τη βράβευση στα κορίτσια του Συλλόγου μας πραγματοποίησε ο Α' Αντιπρόεδρος κ.Καζάκος Ιωάννης και το μέλος της επιτροπής βόλλευ κ.Καμφορίδης Απόστολος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια του Περσέα για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτινή ημέρα για το Σύλλογο μας.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες του Συλλόγου μας και στους γονείς τους για την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά και για το ήθος που επέδειξαν στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες.

Το μέλλον σας ανήκει

No comments:

Post a Comment