Monday, January 2, 2017

Συμμετοχή του τμήματος κορασίδων-παγκορασίδων στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Πορταριάς Πηλίου

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία έζησαν οι αθλήτριες του Συλλόγου μας στο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο τουρνουά που διοργανώθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στο νομό Μαγνησίας. Οι αθλήτριες μας, μετέβησαν οδικώς την Τρίτη 27/12/2016 στο Πήλιο και διέμειναν στο ξενοδοχείο Άλκηστις στην Πορταριά. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις, το ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον και το καταπληκτικό φαγητό αποτέλεσαν τη βάση όχι μόνο για τις πολύ καλές εμφανίσεις στο παρκέ του γηπέδου αλλά και για την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοριτσιών μας με κορίτσια από τις άλλες ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Η αποστολή της ομάδας μας αποτελούνταν από αθλήτριες του τμήματος παγκορασίδων κυρίως καθώς και 3 αθλήτριες του τμήματος κορασίδων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας αντιμετώπισε με τη σειρά τους εξής αντιπάλους:

Αλμυρός Βόλου-Πειραματικό 1-2 (25-19,23-25,14-16)
Πειραματικό-Άρης 0-3 (19-25,17-25,7-10)
Πειραματικό-Αργώ Βόλου 1-2(22-25,21-25,16-14)
Πειραματικό-ΔΑΣΩ 3-0 (25-17,25-16,15-11)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ταρνατώρο,ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Άλκηστις, τον προπονητή κ. Γιάννη Νικολάκη για τις πολύτιμες γνώσεις του αθλήματος και τις συμβουλές που έδωσε στις μικρές μας αθλήτριες καθ όλη τη διάρκεια ων αγώνων, τον κ. Γιάννη Πετίδη για την υπέροχη οργάνωση και ζεστασιά που προσέφερε στα παιδιά μας, την κ. Γεωργία Καλφίδου, την "ψυχή" του τουρνουά που από την πρώτη στιγμή μας έκανε να νιώσουμε σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας και ήταν δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος και τον κ. Γιώργο Γκολέμα για τις υπέροχες φωτογραφίες και τις 4 ημέρες του τουρνουά!!! 
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την πρόσκληση, ραντεβού του χρόνου λοιπόν!!!

No comments:

Post a Comment