Wednesday, November 9, 2016

Άλλη μία νίκη για το γυναικείο μας (Φωτογραφίες: deltasports.gr)

Μία ακόμη νίκη πέτυχε το γυναικείο μας, την 4η σε 5 αγώνες για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Γυναικών, αυτή τη φόρα επί του Ατρομήτου Τριαδίου με 3-2 σετ. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα μας κερδίζει στο tie-break. Όσο αφορά τον αγώνα, τα κορίτσια μας μπήκαν πιο αποφασισμένα από τις αντιπαλους τους και κέρδισαν το πρώτο σετ με 25-22. Στη συνέχεια όμως, η πολύ μαχητική ομάδα του Τριαδίου προηγήθηκε από την αρχή στο 2ο σετ και παρά την προσπάθεια των κοριτσιών μας που επέστρεψαν στο σετ φτάνοντας στο 23-24,
                                   Συνέντευξη της Χρύσας Παρασκευοπούλου για τον αγώνα
μία στιγμή αδράνειας οδήγησε στην απώλεια του σετ. Στο τρίτο σετ, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και η ομάδα του Τριαδίου επικράτησε σχετικά εύκολα με 20-25 ενώ στο τέταρτο σετ η ομάδα μας επέστρεψε στο παιχνίδι και επικράτησε με 25-21. Στο tie-break, η ομάδα μας βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και παρά τις προσπάθειες των αθλητών του Ατρομήτου που μείωσαν σε 13-11 τα κορίτσια μας πήραν ακόμη μία νίκη με 3-2 σετ.Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας έχει ρεπό και θα αγωνιστεί ξανά για την 7η αγωνιστική στις  20/11 με αντίπαλο την ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων.
 Από τον αγώνα απουσίασε η Όλγα Βουτσά λόγω τραυματισμού και η Σοφία Τζοβένου.Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρθενική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας της αθλήτριας του Συλλόγου μας Τζαμουράνης Χρύσας που είναι γεννημένη το 2001 και είναι η αρχηγός της ομάδας των κορασίδων του Συλλόγου μας.

Πειραματικό-Ατρόμητος Τριαδίου 3-2(25-22,23-25,20-25,25-21,15-12)
Πειραματικό(Μπελουμπέκωβ): Μπουρνή(C),Καμφορίδου,Βλαχοδήμου,Παρασκευπούλου,Γκινάλη,Γιαννώτα,Αντωνίου,
Παρλόγλου(λ),Μετριτίδου(λ),Κολοκοτρώνη,Γαλλίκα,Τζαμουράνη

 

No comments:

Post a Comment