Monday, July 11, 2016

5ο Summer Volley Camp Σ.Α Πειραματικού Σ.Π.Θ

 Το Σάββατο 9/7/2016 ολοκληρώθηκε το 5ο Summer Volley Camp που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας στην κατασκήνωση Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Εφέτος, για πρώτη φορά, συμμετείχαν αθλήτριες και από ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα με τον αριθμό των αθλητριών να φτάνει συνολικά τις 65.  Ειδικότερα, στο Camp συμμετείχαν αθλήτριες από τις ομάδες Σ.Α Πειραματικού Σ.Π.Θ, Φιλαθλητικός Λάρισας, ΑΕΝ Αγίας Τριάδας, Αχιλλέας Τριανδρίας, Κρόνος Καλαμαριάς και Α.Ο Χρυσούπολης του Νομού Καβάλας. Το camp ήταν χωρισμένο σε δύο περιόδους, από 25/6-2/7 για αθλήτριες και αθλητές γεννημένες/ους από το 2005 και μετά και από 2/7 έως 9/7 για αθλήτριες γεννημένες από το 2004 έως το 2000. Το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινές διπλές προπονήσεις  στο κλειστό γυμναστήριο της Κασσανδρείας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής καθώς και προπόνηση ενδυνάμωσης στην πισίνα. Οι αθλήτριες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και η μεταφορά τους από και προς το γήπεδο και τη θάλασσα πραγματοποιήθηκε καθημερινά με λεωφορείο. Οι αθλήτριες, πέρα από τις προπονήσεις συμμετείχαν σε μία σειρά από δράσεις που σχετίζονται με το βόλλευ, με την ανάπτυξη εγκυκλοπεδικών γνώσεων και με την δημιουργία του ομαδικού κλίματος και της ταύτισης των μελών μιας ομάδας με την ομάδα. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια παρακολούθησαν βίντεο στο οποίο πραγματοποιήθηκε ανάλυση τακτικής και τεχνικής, διαγωνίστηκαν σε παιχνίδι ερωτήσεων κανονισμών βόλλευ, παιχνίδι ερωτήσεων γενικών γνώσεων και προσωπικοτήτων, δημιουργία χορογραφίας, παντομίμα και παιχνίδι γνωριμίας για τη δημιουργία δεσμών μεταξύ των μελών της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου μας Αλέκος Λεώνης και οι προπονητές μας Άρμεν Μπελουμπέκωβ και Κουτσιανικούλη Μαρία πραγματοποίησαν προπονήσεις με αντικείμενο την άμυνα, τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και την ενδυνάμωση. Στο camp συμμετείχε και η ψυχολόγος και αθλήτρια βόλλευ Χαρά Βλαχοδήμου η οποία μίλησε στις αθλήτριες πραγματοποιώντας παράλληλα βιωματικό σεμινάριο.

Ο Σ.Α Πειραματικού Σ.Π.Θ ευχαριστεί θερμά την Yuppi Camp για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία για τις 14 αυτές ημέρες καθώς και τις αθλήτριες και τους γονείς των αθλητριών που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτό το εγχείρημα και δίνει ραντεβού στα γήπεδα με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.




  


















No comments:

Post a Comment