Saturday, August 23, 2014

Ανακοινώσεις μεταγραφών αγωνιστικής περιόδου 2014-2015

Σε 4 μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Σύλλογός μας ο οποίος θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική Κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 Συγκεκριμένα, στο Σύλλογό μας θα αγωνίζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι παρακάτω αθλήτριες οι οποίες αποτελούν τις μεταγραφές των τμημάτων μας για τη νέα σεζόν.

1. Καμφορίδου Χρύσα: H Xρύσα είναι γεννημένη το 1995 και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της ΧΑΝΘ στη Β' Εθνική κατηγορία ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2012-2013

2. Γκίναλη Αλιάννα: Η Αλιάννα είναι επίσης γεννημένη το 1995,προέρχεται από την ομάδα του Εαρινού-Βότση και θα ενισχύσει την ομάδα μας από την θέση της διαγωνίου.

3 Θωμοπούλου Αγγελική: H Αγγελική είναι γεννημένη το 1994 και προέρχεται από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η Αγγελική αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

4. Τζηρίνη Αργυρώ: H Αργυρώ είναι επίσης γεννημένη το 1994, προέρχεται από την ομάδα του Άρη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου Τριαδίου στην 1η Τοπική κατηγορία της Ε.Πε.Σ.Θ, ομάδα την οποία αντιμετώπισε ο Σύλλογος μας στους ημιτελικούς για την άνοδο στη Β'Εθνική. Η Αργυρώ αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού.

Το Δ.Σ του Σ.Α Πειραματικού καλωσορίζει τις νέες αθλήτριες στην οικογένεια του Συλλόγου μας και τους εύχεται καλή επιτυχία  

No comments:

Post a Comment