Monday, July 14, 2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ετήσιο καλοκαιρινό Volley Camp του Συλλόγου μας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου μας συμμετείχαν στο καλοκαιρινό Volley Camp που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας τη Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής το διάστημα 29/6 με 9/7/2014. Για ακόμη μία χρονιά, τα Πειραματικάκια μας πέρασαν μία πολύ όμορφη εμπειρία για δέκα ημέρες, συνεχίζοντας την επαφή τους με το άθλημα μέχρι τις 10 Ιουλίου αλλά και συμμετέχοντας σε μία σειρά από δράσεις και αλληλεπίδραση μεταξύ τους και με τους προπονητές μας, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλο με στόχο το δέσιμο των μικρών μας αθλητριών και αθλητών για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. 





Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους προπονητές μας Μπελουμπέκωβ Άρμεν, Κουτσιανικούλη Μαρία και Βουτσά Όλγα αλλά και τις αθλήτριες του γυναικείου μας τμήματος που επισκέπτονταν συχνά την κατασκήνωση όταν τους το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κωνσταντίνου Άγγελο, πρώην γυμναστή του Πειραματικού Σχολείου του Α.Π.Θ, που για 3η συνεχόμενη χρονιά μας στηρίζει στο εγχείρημα που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2011 για την αναγέννηση του τμήματος πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!!!Ραντεβού στα τέλη Αυγούστου!!! 

No comments:

Post a Comment