Monday, January 6, 2014

Ολοκλήρωση 2ου Ετησίου Χριστουγεννιάτικου τουρνουά "Mίνι" 2014


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά "Μίνι Βόλλευ" 2014 που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας από τις 2/1 εώς τις 5/1/2014. Αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας, γεννημένοι/ες από το 1999 και έπειτα χωρίστηκαν σε ομάδες με θεματική ενότητα τα Ελληνικά νησιά και διαγωνίστηκαν σε τουρνουά που διήρκησε αυτές τις 4 ημέρες. Επιπλέον, οι ομάδες διαγωνίστηκαν και στη συγγραφή της καλύτερης εργασίας για το νησί από το οποίο πήρε το όνομα η ομάδα τους.
Στο τουρνουά συμμετείχαν και οι αθλήτριες οι οποίες ήταν γεννημένες από το 2003 και έπειτα σε αγώνες επίδειξης λαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο "το βάπτισμα του πυρρός" αγωνιζόμενες μπροστά σε πολύ κόσμο για πρώτη φορά. Για την ιστορία, το τουρνουά κατέκτησε η μοναδική ομάδα αγοριών μίνι του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους προπονητές μας Άρμεν Μπελουμπέκωβ, Μαρία Κουτσιανικούλη και Όλγα Βουτσά καθώς και όλες τις αθλήτριες των αγωνιστικών μας τμημάτων που η συνεισφορά τους στην διοργάνωση ήταν πολύ σημαντική.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την κ. Γεωργιάδου Μαρία (Majestic Donut Cafe) για την προσφορά Donuts για τα παιδιά.  
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον Άγιο Βασίλη που μοίρασε σοκολάτες και δώρα στα παιδιά!!!


Επιστροφή τώρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με αρχή το Σαββατοκύριακο 11-12/1/2014. Σας περιμένουμε όλους στα γήπεδα.

Καλή Αγωνιστική Χρονιά και ευτυχισμένο το 2014
  

No comments:

Post a Comment